KERESŐ

TERMÉKEK

Sensation Baits Prologic termékek Black Cat Sportex termékek Okuma termékek Owner horog Carp Zoom Dam termékek Climax zsinórok Colmic Mepps villantó Dam Mad Silstar horgászcikk Energizer elemek, akkumulátorok Ron Thompson Frenetic horgász

Extrem Liver Super Bojli Dip - Májas szuper bojli dip

Extrem Liver   Super Bojli  Dip - Májas szuper bojli dip

Extrem Liver   Super Bojli  Dip

A Sensation Baits Extrem Liver bojlinak megfelelő Extrem Liver dipp, mely a csúcskategóriát hivatott képviselni hazánkban.

Sikerült valami újat alkotni, először egy olyan bojlit, mely töretlen sikernek örvend a horgászok körében.

Ehhez a bojlihoz fejlesztettük ki új dippünket ,a Sensation Baits Extrem Liver dippet.

Az alapja Sensation Baits Extrem Liver Liquid, majd ehhez megfelelő mennyiségben adagoltunk létfontosságú attractorokat  és egy speciális összetevőt, melyet külföldi kutatók fejlesztettek ki, kimondottan a halak étvágyának növelésére.

Adtunk hozzá egy különleges fűszert is, hogy még vonzóbbá tegyük és ne legyen front érzékeny.

Állagát tekintve nem sűrű, direkt nem sűrű, mivel mi hiszünk abban, hogy a bojlinak fel kell szívni a dippet, majd folyamatosan leadni, ahogy a víz bejut a bojliba.

Felhasználás: először fel kell rázni a dippet, majd horgászat előtt pár darab bojlit beáztatni. Mi a  horgászatot megelőző  este elkezdjük a bojlik Extrem Liver dippel dippelni.  Ha nagyon sok dippet szeretnénk felszívatni, akkor a bojlit 2 nap száradás után helyezzük a dippbe !  Majd bedobás előtt májlisztben megforgatjuk ...  Varázslatos erőt képvisel a halak körében !

Úgy gondoljuk, hogy a siker nem maradhat el, mivel a májas szag és a magas attractor hatás meghálálja a nagytestű halakra való horgászatot !

 

Kimondottan nagyhalakra fejlesztett dip,  pontyhorgászoknak !

 

A termék kiszerelése : 150 ml

Egységára : 11000Ft/ l

Fogyasztói ára : 1650 Ft / 150ml

 

A termék ára:

1.650 Ft.
db
Kosárba

A termék megvásárláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.
A regisztrációhoz kattintson ide.