KERESŐ

TERMÉKEK

Sensation Baits Prologic termékek Black Cat Sportex termékek Okuma termékek Owner horog Carp Zoom Dam termékek Climax zsinórok Colmic Mepps villantó Dam Mad Silstar horgászcikk Energizer elemek, akkumulátorok Ron Thompson Frenetic horgász

Extrem Liver / májas / bojli

Extrem Liver  / májas /  bojli

Sensation Baits Deseda Széria bojlink kiemelkedő tagja,  az Extrem Liver bojli.

A Deseda Széria bojlik speciálisan a Desedára vannak kifejlesztve és tesztelve, a tó 240 hektár vízterületű . Kemény, embert és felszerelést  próbáló vadvíznek mondható mára. Szép halállománnyal rendelkezik, amely ekkora vízfelületen csodás halfogási lehetőségekkel kecsegtet.

A Deseda széria bojlikat a legdurvább körülmények között tesztelik( Banelli Gergő és Balaskó Péter teszthorgászaink )  annak érdekében, hogy a legtökéletesebb fogásokat érje el mindenki bojlinkkal!

Az a bojli, amelyik a Desedán jelesre vizsgázik , felvesszük a Deseda Szériába amely, biztosíték arra hogy a legtöbb hazai vizen meghozza a várva várt sikert !

 

A Desedán a Sensation Baits Extrem Liver bojli fergeteges  sikert aratott !

Az Extrem Liver bojli egy kiváló fehérje és aminosav forrás!

A  bojlimix nagyon magas százalékban  tartalmaz vegyes halliszt keveréket , amelyet kiegészítettünk májliszttel, Liver Extracttal, majd némi hemoglobint adtunk hozzá és a fenséges élesztőkoncentrátummal bolondítottunk meg !

Páratlan bojlit kaptunk kézhez, mely hihetetlen és elsöprő sikert aratott.

 

Kiszerelés: 1 kg

 

Fogyasztó ár : 3450Ft/ kg

Egységár : 3450Ft/ kg

A termék ára:

3.450 Ft.
db
Kosárba

A termék megvásárláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.
A regisztrációhoz kattintson ide.