KERESŐ

TERMÉKEK

Sensation Baits Prologic termékek Black Cat Sportex termékek Okuma termékek Owner horog Carp Zoom Dam termékek Climax zsinórok Colmic Mepps villantó Dam Mad Silstar horgászcikk Energizer elemek, akkumulátorok Ron Thompson Frenetic horgász

S1 Oldódó bojli

S1 Oldódó bojli

A Sensation Baits  Oldódó bojli különböző- és magas beltartalmi értékekkel rendelkező bojli alapanyagokból lett összeválogatva. Tartalmaz: aminosavakat, tejfehérjéket, különböző vegyes magkeverékeket, olajat és oldódó kötőanyagokat. Mi tudjuk, hogy a ponty részecske evő, tehát a porított alapanyagokat el kell felejteni jelen esetben. A mi oldódó bojlink szemcsés részecskéket tartalmaz,  ami táplálkozásra ösztönzi a halakat.

Oldódási ideje 3-5 óra, ami a vízhőfoktól és a halak intenzításától függ! Megpróbáltuk azt, amit a mai világban csak kevés gyártó tud, a magas beltartalmat, a kedvező árral összehangolni.  Aki ezt az oldódó bojlit kipróbálja, rabjává válik !

 

Fokhagymás oldódó bojli :

A bojli egy full, extra erős fokhagyma eszenciát kapott, ami igen fogossá teszi ezt a Sensation  oldódó bojlit. Frontos időben és hideg vizekben  verhetetlen.

Májas oldódó bojli :

Az oldódó bojli májlisztet és májkivonatot kapott. Erős markáns májas szaggal és  fűszeres ízzel rendelkezik. Ahol a pontyok szeretik a büdös bojlikat, ennek nem tudnak ellen állni.

Erdei gyümölcsös oldódó bojli :

Egy markáns gyümölcsös aromát használtunk fel, aminek az íze is erősen gyümölcsös. Halvány színt adtunk a csalinak, hogy a hidegebb vizekben se hasson riasztóan a halakra. Kiemelkedő fogásokat hirtelen lehűlő vizeken érhetünk el vele.

Mézes oldódó bojli :

Erős markáns mézes illatot adtunk a bojlinak, így egy igazi ponty és amúr mágnes született. Ahol a ponty megfordul, ezt a csalit a legnagyobb eséllyel felveszi.  A mézes bojlik mindig sikeresek voltak, ha tél van, ha ősz van ezt a csalit mindig húzza!

 

Kukoricás oldódó bojli :

Általában mindenki kukoricát szór az etetésére. Mi megalkottuk a kukoricás oldódó bojlit, amit kiegészítettünk egy-két fontos kukoricaalapú adalékkal és így tökéletes lett az oldódó bojlink.  Akár hideg vízben, akár meleg vízben, ez a bojli mindig és mindenhol adott halat!

 

 

Kiszerelési egység :  150g, 500g és 1000g

 

Fogyasztói ár :

550 Ft / 0,15kg

Egységár :3667 Ft / kg

 

990 Ft / 0,5 kg

Egységár : 1980 Ft/ kg

 

1490 Ft / 1 kg

Egységár: 1490 Ft/ kg

A termék ára:

550 Ft.
db
Kosárba

A termék megvásárláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.
A regisztrációhoz kattintson ide.