KERESŐ

TERMÉKEK

Sensation Baits Prologic termékek Black Cat Sportex termékek Okuma termékek Owner horog Carp Zoom Dam termékek Climax zsinórok Colmic Mepps villantó Dam Mad Silstar horgászcikk Energizer elemek, akkumulátorok Ron Thompson Frenetic horgász

LOWRANCE MARK-5X PRO HALRADAR

LOWRANCE MARK-5X PRO HALRADAR

LOWRANCE MARK-5X PRO HALRADAR

A 2010-ben megjelent Lowrance Mark és Elite sororzat, a Lowrance-X125/126/135/136-ot utódja. Minden olyan kiváló tulajdonsággal rendelkeznek, amit a korábbi modelleknél megszokhattunk, de a legnagyobb változás, hogy ezek a műszerek immár magyar nyelven érkeznek.

 

A Mark-5X Pro az 5 colos (12,7 cm) és 16 szürkeárnyalatos képernyőjének és 480x480 pixeles felbontásának köszönhetően kiválóan látható kijelzővel rendelkezik. Mélységet, vízhőfokot, akkumulátor töltöttséget és sebességet(opciós seb.mérővel) is ki tud jelezni egyszerre különböző betűméretben. A nem kívánt metrikus vagy angolszász mértékegységeket is elrejthetjük. Horgászok szempontjából a 60 és 120 fokos halkereséssel is rendelkezik, így bátran használhatjuk nagyon sekély és mélyebb vízen is egyaránt. A Mark-5X Pro-nak további előnye a sima Mark-5X-hez képest, hogy rövid távú memóriát is kapott, így 3 oldalnyit visszatekerhetünk a képernyőn, ha esetleg lemaradtunk volna valamiról, és erősebb (2400W-os) jeladóval is rendelkezik, így még precízebben tud dolgozni. A gyors letapogató oszlop segítségével, ha a csalit közvetlenül a műszer mögött engedjük le, láthatjuk annak mozgását a képernyőn. A műszerrel információt kaphatunk a mederszerkezet felépítéséről, iszaposságáról is.

 

Kijelző
típusa:Film SuperTwist
16 szürkeárnyalat
átmérője:12,7 cm
felbontása:480x480 pixel
háttérvilágítás:Fényes fehér LED
Jeladó
frekvenciája:200 kHz
látószöge:60 fok
teljesítménye:2400 W (csúcstól-csúcsig)
300 W RMS
max. mélység:305 m
vízhőfokmérés:van
sebességmérés:opció
Fő jellemzők
nyelvmagyar (össz: 23 nyelv)
riasztásoksekélyvíz-hal
Fish ID (halszimbólum)van
Gyorsletapogató oszlopvan
Mérete
Szélesség (cm):17,4
Magasság (cm):13,6
Mélység (cm):6,3
Rendelhető alkatrészek
Jeladók
HST-WSU (alaptartozék)
HS-WSU
PT-WSU
ST-TU sebességmérő
Kábelek
XT-15U hosszabítókábel
Talp
QRB-5 (alaptartozék)
Egyéb
tapadókorongos tartó
Titelock jeladótartók
hordtáska
naptető

A termék ára:

75.430 Ft.
db
Kosárba

A termék megvásárláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.
A regisztrációhoz kattintson ide.