KERESŐ

TERMÉKEK

Sensation Baits Prologic termékek Black Cat Sportex termékek Okuma termékek Owner horog Carp Zoom Dam termékek Climax zsinórok Colmic Mepps villantó Dam Mad Silstar horgászcikk Energizer elemek, akkumulátorok Ron Thompson Frenetic horgász

Tavaszi nagy pontyos bojli csomag

Tavaszi nagy pontyos bojli csomag

 

A csomagot úgy állítottuk össze, hogy a tavakról a jég levonulása után, azonnal sikeresek legyünk a pontyoknál.

Ezt a pakkot tavaszi nagy pontyos bojlis csomagnak neveztük el, mivel 2016 egyik legsikeresebb és leghatékonyabb bojlijait válogattuk össze a horgászok véleményei alapján.

A csomag alapját egy népszerű moduláris 30 literes vödör képezi, amit kiváló német alapanyagból gyártottak.  A vödör tartalmaz  egy mély csalizó tálcát és egy pattintós tetőt is.

Tehát alulra rakjuk a bojlit, pelletet és egyéb csalikat, a tálcában feltudunk csalizni és esetlegesen a tetővel letudjuk zárni az egész rendszert. Nedvesség nem tudja érni a csalikat és a szag sem tud távozni belőle. Tehát, ha ebben vannak a bojlik, akkor a család is vidám marad és nem szólnak a szagok miatt !  Ez már felbecsülhetetlen!

4 kiló S1 Oldódó bojlit raktunk a csomagba.

S1 Epres oldódó bojli, amivel minden évszakban sikeresek lehetünk a pontyoknál.

S1 Tigrismogyorós bojli, amiről mindenki tudja a tigrisrmogyorót a ponytok imádják !

S1 Májas oldódó bojli, az egyik legnépszerűbb büdös oldódó bojli és nem nagyon találni ehhez hasonlót sem.

S1 Hidegvizi Fűszeres bojli, 2017-es  évre új fejlesztésű csalink !  Különböző markáns, fűszerválogatással!

 

16mm -es 500g főzött bojli Sensation Baits Spicy fish ízesítésben, ami 2016-ban több versenyen bizonyított.  Lehetett az  a Balaton, vagy a legkisebb bojlis tó. Ezt a bojlit minden körülmény között ette a hal. Egyik legjobb bojlink, ha mondhatunk ilyent.

1kg CSL pelletet is raktunk a csomagba, hogy még teljesebb legyen a pakkunk. Ha hidegvízre gondolunk nem is szabad más pelletre gondolni, csak a CSL pelletre !  Jól oldódó, könnyen etethető, jól felhősödő, hidegvízi pellet !  Ha bojlival csalizunk és etetni szeretnénk, tavasszal a CSL pellettel szabad és kell is.

 

Ez a bojli és pellet válogatás gondosan a hidegvízre, tavaszra lett összeválogatva. Olyan ízek és illatok és különböző "oldódású " oldódó és főzött bojlikat válogattunk össze, ami az idei évben rengeteg horgásznak okozott örömet.

A termék ára:

14.970 Ft.
db
Kosárba

A termék megvásárláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.
A regisztrációhoz kattintson ide.