KERESŐ

TERMÉKEK

Sensation Baits Prologic termékek Black Cat Sportex termékek Okuma termékek Owner horog Carp Zoom Dam termékek Climax zsinórok Colmic Mepps villantó Dam Mad Silstar horgászcikk Energizer elemek, akkumulátorok Ron Thompson Frenetic horgász

Tavaszi nagy pontyos feeder csomag

Tavaszi nagy pontyos feeder csomag

Mondom miért...

A csomag tartalmaz minden olyan összetevőt, amivel maximális eredményt érhetünk el a tavaszi feederhorgászatok alkalmával.

A csomag alapját egy népszerű moduláris 30 literes vödör képezi, amit kiváló német alapanyagból gyártottak.  Ez a vödör tartalmaz egy  mély csalizó tálcát és egy pattintós tetőt is.

Tehát alulra rakjuk az etetőanyagot, a pelletet és egyéb csalikat, a tálcában feltudunk csalizni és esetlegesen a tetővel letudjuk zárni az egész rendszert. Nedvesség nem tudja érni a csalikat és a szag sem tud távozni belőle. Tehát, ha ebben vannak a feederezéshez a csalik , akkor a család is vidám marad és nem szólnak a szagok miatt ! Ez már felbecsülhetetlen!

A vödör tartalmaz :

3 kiló feeder etetőanyagot ami a 2017-es évre lett fejlesztve. Ez a ponty-kárász nevet kapta ! Ez a  feeder etetőanyag rengeteg bojli őrleményt kapott és egy fantasztikus gyümölcsös  aromával láttuk el, ami tuti hogy behúzza a halakat az etetésre akármilyen hideg is legyen a víz. Mi ezt tapasztaltuk !

3 kiló CSL pellet, ami hidegvízben is kiválóan oldódik, a halak szeretik és ezzel nem lakatjuk túl  a halakat !

1 kg CSL likőr, hogy még jobban oldódjon, felhősödjön a vízben az etetőanyag.

1 kiló Trout pellet 6 mm-es változatban, ami garantáltan a feederhorgászok egyik kedvenc pelletje könnyen az etetőanyagba gyúrható és lehet etetni is rakétával .

150 g soft pellet fokhagymás ízesítésben, ami a hidegvízben is markáns szagot áraszt. Nem kemény, puha, rugalamas pellet, amit a keszeg nehezen tud lecsipkedni és kitart addig, amíg a pontyok az etetésünkre érkeznek.

Új termék 3 doboz 10 mm-es ,mini bojli, amit a feederhorgászathoz fejlesztettünk . Nagysikerű termék lesz, 2017-től beszerezhető. 3 külünböző ízben válogattuk össze, hogy minél sikeresebbek legyünk.  Egy szem mini bojli hajszálelőkére húzva, illetve pár szem csonti és győzünk kapaszkodni a botokban majd !

A termék ára:

14.900 Ft.
db
Kosárba

A termék megvásárláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.
A regisztrációhoz kattintson ide.