KERESŐ

TERMÉKEK

Sensation Baits Prologic termékek Black Cat Sportex termékek Okuma termékek Owner horog Carp Zoom Dam termékek Climax zsinórok Colmic Mepps villantó Dam Mad Silstar horgászcikk Energizer elemek, akkumulátorok Ron Thompson Frenetic horgász

Tavaszi vödrös bojlis csomag

Tavaszi vödrös bojlis csomag

 

 

A csomagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára elérhető legyen.

A vödörről : Fedéllel rendelkező  fekete színű ,5 literes, német alapanyagokból gyártott vödör, ami igazán strapabíró. Visszazárható fedele meggátolja a nedvesség, a rovarok, rágcsálók bejutását és még a szagokat is bent tartja.

Nem kell otthon ezért hallgatni, hogy szaga van a táskának.. Ez a vödör jól záródik !

A bojlik : 3X 500g 20 mm-es  bojlit válogattunk össze, ami az idei évben a kimutatásaink alapján a legjobban kerestek a horgászok és a visszajelzések alapján is kiválóan teljesítettek.

Spicy fish bojli, talán a legsikeresebb csalink, amit eddig a piacra dobtunk. Extracsípős, erős jellegzetes ízének és szagának a halak nem tudnak ellenállni . Számos kapitális hal megfogását ennek a bojlinak köszönhettük.

Squid black pepper bojli,  ez a bojli egyben büdös és fűszeres is.  Tehát egy nagyon erős markáns szaggal rendelkező bojli, ami általánosan elmondható, a legtöbb vízen jól vizsgázott ! Erős, büdös szaga van.

Strawberry bojli, vagyis epres bojli, ami egy régi klasszikus és tavasszal a nagy hidegben, egy az egyben sikeresek lehetünk ezzel a bojlival. Olyan attractánsokat tartalmaz a bojli, ami folyamatosan oldódik ki belőle és a halakat evésre ingerli.

Mindegyik bojlihoz egy doboz extra,  50 ml-es dippet is adunk, ami jelen esetben 3 doboz dip a bojlikkal harmonizáló ízesítéssel !

Egy 150 ml -es sűrű csl likőrt is tettünk a csomagba, hogyha etetésre is kerül a bojlikből, legyen mivel lelocsolni azt, sőt még a PVA-t is bele helyezhetjük, mivel nem oldja fel, mert mi vízzel nem higítjuk !!!!

A termék ára:

7.490 Ft.
db
Kosárba

A termék megvásárláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.
A regisztrációhoz kattintson ide.