KERESŐ

TERMÉKEK

Sensation Baits Prologic termékek Black Cat Sportex termékek Okuma termékek Owner horog Carp Zoom Dam termékek Climax zsinórok Colmic Mepps villantó Dam Mad Silstar horgászcikk Energizer elemek, akkumulátorok Ron Thompson Frenetic horgász

Vödrös fenekező pontyos csomag

Vödrös fenekező pontyos csomag

 

A vödörről : Fedéllel rendelkező  fekete színű, 5 literes, német alapanyagokból gyártott vödör, ami igazán strapabíró. Visszazárható fedele meggátolja a nedvesség, a rovarok, rágcsálók bejutását és még a szagokat is bent tartja.

Nem kell otthon ezért hallgatni, hogy szaga van a táskának.. Ez a vödör jól záródik !

Mi is van a vödörben ?

2 kiló feeder etetőanyag, ami a 2017-es évre lett fejlesztve. Ez a ponty-kárász nevet kapta ! Ez a  feeder etetőanyag rengeteg bojli őrleményt kapott és egy fantasztikus gyümölcsös  aromával láttuk el, ami tuti, hogy behúzza a halakat az etetésre, akármilyen hideg is legyen a víz. Mi ezt tapasztaltuk !

1kg CSL pelletet is raktunk a csomagba, hogy még teljesebb legyen a pakkunk. Ha hidegvízre gondolunk, nem is szabad más pelletre gondolni csak a CSL pelletre !  Jól oldódó, könnyen etethető, jól felhősödő, hidegvízi pellet !  Ha bojlival csalizunk és etetni is szeretnénk tavasszal a CSL pellettel szabad és kell is.

Egy 150 ml -es sűrű csl likőrt is tettünk a csomagba, hogy legyen mivel még vonzóbbá tenni az etetőanyagot, sőt még a PVA-t is bele helyezhetjük, mivel nem oldja fel, mert mi vízzel nem higítjuk !!!!  Nincs benne víz !

A termék ára:

3.990 Ft.
db
Kosárba

A termék megvásárláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.
A regisztrációhoz kattintson ide.